Иновации и бренд стратегија: Ipsos Marketing

Иновации и бренд стратегија: Ipsos Marketing

OUR SOLUTIONS

"Ipsos Marketing" е специјализиран за истражувања кои се однесуваат на иновации, разбирање на пазарот и носење одлуки за купување. "Ipsos Marketing" им помага на клиентите да ја дефинираат својата маркетинг стратегија, да ги идентификуваат новите можности, да го разбираат однесувањето на купувачите, да развиваат брендови, услуги и производи и оптимална дистрибуција на трошоците за маркетинг.

Разбирање на пазарот Разбирањето на пазарот е основата за сите маркетиншки активности. Ипсос има цел да ги разбере луѓето, брендовите и пазарот за да го подобри деловниот раст. Прочитајте повеќе
Бренд стратегија Човечкото однесување минува низ револуција потпомогната од технологијата и глобализацијата, а сето ова го отежнува правилниот пласман на брендовите. Ипсос Ви помага да градите силни и стабилни брендови во се посложениот денешен свет. Прочитајте повеќе
Иновации и прогнози Ипсос им помага на клиентите да го забрзаат процесот на иновација во денешниот променлив свет. Нашата експертиза се потпира на нашиот иновативен пристап, вклучувајќи Оvernight истражувања прилагодени на различни уреди, невро-научни и комбинирани решенија.
Прочитајте повеќе
Тестирање на производи Како водечки светски советник за тестирање на производи, ние годишно тестираме повеќе од 7.000 производи и успешно лансираме 2.000 производи. Прочитајте повеќе
Тестирање на амбалажа Со помош на децениското искуство со истражувања на амбалажи на производи, Ипсос им помага на клиентите да ја оптимизираат својата амбалажа за истата да го постигне својот целосен потенцијал, како клучна контакт точка, или врска со потрошувачите. Прочитајте повеќе
Path to Purchase & Shopper Research Ипсос создаде силна глобална експертиза во "Path-to-Purchase" и "Shopper Research". Ви помагаме да се поврзете со остроумните и добро информирани потрошувачи, во новата малопродажна реалност. Прочитајте повеќе
Квалитативни решенија Со 1.000 реномирани истражувачи во повеќе од 80 земји, Ипсос UU е водечка светска заедница од истражувачи. Прочитајте повеќе
Решенија поврзани со здравството Распоредени во 40 земји, нашите 600 експерти ги подржуваат клиентите во текот на целиот животен циклус на брендот. Прочитајте повеќе
Ефект на малопродажбата "Retail Performance" е една од водечките алатки за продажба на аналитика, специјалиризана за следење на бројот и однесувањето на купувачите во светот на технологијата. Работејќи со светски компании во повеќе од 50 земји, нашата експертиза во носење информации за потрошувачите, помага при идентификација на трендовите на купување и заклучоци за малопродажбата, со цел унапредување на целокупното искуство на потрошувачите. Прочитајте повеќе