Социјални истражувања и корпоративна репутацијa: Ipsos Public Affairs

Социјални истражувања и корпоративна репутацијa: Ipsos Public Affairs

OUR SOLUTIONS

Секторот "Ipsos Public Affairs" е специјализиран за спроведување на истражувања на јавното мислење, истражувања за елитни интересни групи и компании и истражувања за медиумите. "Ipsos Public Affairs" претставува помош со која клиентите можат да ги решаваат своите проблеми или да ја унапредат својата репутација.

Social Research Institute "The Social Research Institute" е светски лидер во истражувања за перцепција на граѓаните, корисниците на јавните услуги и други интересни групи, вклучувајќи ги членовите, вработените, донорите, медицинските работници и гласачите. Прочитајте повеќе
Global Reputation Centre За лидерите кои сакаат да го унапредат процесот на носење одлуки кога е во прашање репутацијата, корпоративната комуникација и развојните корпоративни политики, "Global Reputation Center" е најголем извор на специјалистички истражувања и лидерство. Прочитајте повеќе
Интернационални истражувања Ипсос зад себе има долго годишно искуство во спроведување на истражувања за трендовите на светско ниво. Со помош на нашите етаблирани производи, и светска мрежа од експерти, во потполност сме спремни да излеземе во пресрет на јавниот и приватниот сектор, агенции, компании и влади. Прочитајте повеќе
Локални синдикализирани истражувања Ипсос нуди низа синдикализирани (вклучувајќи повеќе клиенти) истражувања на локално и светско ниво, кои вклучуваат широк спектар на теми, сектори, дејности и трендови. Прочитајте повеќе