За нас

Truchot Didier

Во Ипсос сме страствено љубопитни за луѓето, пазарите, брендовите и општеството. Испорачуваме информации и анализи кои го прават денешниот динамичен свет едноставен и брз за навигација, но ги инспирираме и клиентите да донесат паметни одлуки.

Ние веруваме дека нашата работа е важна. Безбедноста, едноставноста, брзината и суштината се одлики на она кое го работиме.

Со помош на нашите специјалисти и експерти, на нашите клиенти им нудиме уникатно длабинско знаење и експертиза. Учењето од различни искуства ни дава поинаква перспектива, и нè инспирира храбро да ги преиспитаме предизвиците, но и да бидеме креативни.

Со негување на  културата на соработка и љубопитност, го привлекуваме највисокиот калибар на луѓе кои имаат способност и желба да влијаат и да ја обликуваат иднината.

"Game Changers" – нашето мото – ги сумира нашите амбиции

Didier Truchot, претседател на Ипсос и главен извршен директор

Нашата единственост: организација составена од повеќе специјалисти

За да се справи со проблемите на своите клиенти, но и да им понуди иновативни и сеопфатни решенија,  Ипсос го користи пристапот кој ги комбинира вештините добиени од обуки и специјализација на своите вработени.

about-us

Ipsos 4S