Ipsos-opdatering – november 2023

Sundhed, tillid, ESG... Ipsos Update udforsker den nyeste og bedste forskning og tænkning om nøgleemner fra Ipsos-teams rundt om i verden.

Sundhed er det centrale spørgsmål i denne måneds Ipsos-opdatering, og berører – på en eller anden måde – mange af vores udvalgte artikler. Vi udforsker det voksende fokus på mental sundhed, den stadig mere udbredte opfattelse af, at mental og fysisk velvære er lige vigtige, og undersøger, hvordan disse holdningsændringer skaber nye forbrugerkrav til vores mad og kostvaner.

Andre steder dykker vores multilandeundersøgelse i samarbejde med World Vision International ned i opfattelser omkring underernæring af børn, mens Ipsos Global Trustworthiness Index ser, at læger holder fast i anerkendelsen af at være verdens mest betroede profession for tredje år i træk.

I denne udgave:

Mental Health Day 2023

Mens 78 % mener, at mental sundhed er lige så vigtig som fysisk sundhed, siger kun 34 % globalt, at deres lands sundhedssystem behandler dem begge ens.
Læs mere

Tetra Pak-indeks 2023

Dette års udgave udforsker, hvordan den globale pandemi har flyttet forbrugerens fokus mod sundhed og bæredygtighed.
Læs mere

Afmystificerende dobbeltmaterialitet

Det seneste rapport i vores ESG-serie deler en innovativ ny tilgang til dobbelte væsentlighedsvurderinger – et kritisk værktøj til at bygge bro over den opfattede kløft mellem 'godt for pengepungen' og 'godt for mennesker og planet'.
Læs mere

Globalt troværdighedsindeks 2023

Dette indeks har kørt siden 2018 og sporer, hvordan troværdige (eller utroværdige) mennesker i 31 lande ser forskellige erhverv, herunder politikere, læger og videnskabsmænd.
Læs mere

What Worries the World?

På trods af voksende bekymringer om immigration er inflationen fortsat det største problem for 19. måned i træk, hvilket gør den til den længste bekymring i vores undersøgelse.
Læs mere

Respekt for respondenterne

Puljen af personer, der er villige til at deltage i markedsundersøgelser, er begrænset. At tiltrække og fastholde de mest engagerede forskningsdeltagere vil give de bedste data og svar.
Læs mere

Ikke nok

Data indsamlet til World Vision International i 16 lande viser, at en femtedel af forældrene siger, at deres barn er gået sulten i seng i den sidste måned.
Læs mere

Flair Brasilien 2024

Skrevet af vores lokale eksperter, fortsætter vores 10. udgave af Flair Brazil sit dybe dyk i de sociale, økonomiske og politiske faktorer, der former landets retning.
Læs mere

 

Find også spotlight på Ipsos Brand Talk -podcast-serien sammen med korte artikler, der dækker vores KEYS-webinar om forståelse af generationer , globale syn på kunstig intelligens og desinformation og de seneste scores for forbrugertillid .