Inovacioni & Strategjia e Markës: Ipsos Marketing

Inovacioni & Strategjia e Markës: Ipsos Marketing

OUR SOLUTIONS

Ipsos Marketing specializohet në adresimin e çështjeve të lidhura me inovacionin, kuptimin e tregut dhe rrugën drejt blerjes. Ipsos Marketing ndihmon klientët të përcaktojnë strategjinë e tyre të marketingut, identifikojnë mundësitë e reja, kuptojnë sjelljet e blerjeve, zhvillojnë markat, shërbimet dhe produktet dhe optimizojë ndarjet e shpenzimeve të tyre të marketingut.

Strategjia e Markës Sjelljet e njerëzve janë duke kaluar në një revolucion të nxitur nga teknologjia dhe globalizimi, që e bën sfiduese për të manaxhuar markat. Ipsos ju ndihmon të ndërtoni marka më të forta në botën gjithmonë e më shumë komplekse. Lexo më shumë
Inovacion dhe Parashikim Ipsos ndihmon klientët të përshpejtojnë inovacionin për botën e sotme në ndryshim e sipër. Ekspertiza jonë mbështetet në qasjet tona inovative, përfshirë studimet overnight dhe me aparat agnostik, neuroshkencën dhe integrimin e zgjedhjeve. Lexo më shumë
Testimi i produktit Si këshilluesi kryesor botëror i testimit të produktit, Ipsos teston 7,000 produkte çdo vit dhe ka launched me sukses 20,000 produkte. Lexo më shumë
Testimi i paketimit Duke përfituar nga përvoja e dekadave me studimet e paketimit, Ipsos ndihmon klientët të optimizojnë paketimin e tyre që të mund të kapë potencialin e plotë si pikat prekëse kryesore të konsumatorëve. Lexo më shumë
Rruga drejt blerjes & Studimi i blerësit Ipsos ka zhvilluar një ekspertizë të fortë globale në ‘Rrugën drejt Blerjes’ dhe ‘Studimi i blerësit’. Ne ju ndihmojmë jut ë lidheni me konsumatorët me mend, të mirë informuar në realitetin e ri të shitjeve me pakicë. Lexo më shumë
Zgjidhjet cilësore Me 1000 studiues klasi botëror në mbi 80 shtete, Ipsos UU është komuniteti lider cilësor në botë, me pjesën më të madhe të njohurive. Lexo më shumë
Zgjidhjet e kujdesit të shëndetit Duke vepruar në mbi 40 shtete, 600 ekspertët tanë, mbështesin klientët tanë nëpërmjet ciklit jetësor të markës – nga strategjia e fazës së hershme, te hedhja në treg, te optimizimi i performancës. Lexo më shumë
Performanca e shitjeve me pakicë Performanca e shitjeve me pakicë është një nga konsulencat analitike lider në botë të shitjeve me pakicë, specializuar në monitorim footfall dhe sjellje blerësish në një botë me sigurues teknologjie të pastër. Duke punuar me markat globale përgjatë 50+ shteteve, ekspertiza jonë në intelligencën e konsumatorëve ndihmon të identifikohen trendet e blerësve dhe njohuritë e shitjeve me pakicë për të përmirësuar të gjithë përvojën e klientëve. Lexo më shumë