OUR SOLUTIONS

Online Omnibus (I-Omnibus)

Online Omnibus ofron një kompromis të madh ndërmjet shpejtësisë, çmimit dhe përfaqësueshmërisë së kampionimit dhe është ideal për sfidat vendase dhe ndërkombëtare të studimit.

Konteksti i klientit

Kampionimi
Kampionim përfaqësues kombëtar prej 1,000 ose 2,000 adultësh.

Metodologjia
Të gjithë respondentët janë përzgjedhur nga Ipsos I-Say Panels (ose sigurues panelesh të preferuar me cilësi të lartë ku panelet e Ipsos nuk janë të disponueshme).

Disponibiliteti
Europa, Amerika e Veriut, Amerika Latine, Azia-Paqësori dhe Lindja e Mesme.

Dorëzimi i rezultateve
Rezultatet në 1 javë. Për 1 kthim shumë të shpejtë, I-Instant zgjidhja jonë overnight do të propozohet. Lexo më shumë mbi I-Instant.

Zgjedhjet

Përfitimet kur përdor I-Omnibus:

  • Mbledhja e të dhënave ndërkombëtare më e lirë
  • Shpejtësia e kthimit
  • Mundësia për të përdorur materiale stimuluese vizuale /audio
  • Mundësia për të analizuar rezultatet duke përdorur informacion të zgjeruar, të klasifikuar
  • Siguri dhe konfidencë të dorëzimeve pa vonesa
  • Një skuadër me njerëz që tashmë kalojnë shumë nga grackat e njohura potenciale në studime ndërkombëtare.

Rastet studimore

Testim i shpejtë i koncepteve të shërbimit
Ndërsa tregjet e telefonisë celulare maturohen në Europë, Amerikë dhe Azi- Paqësor, rrjetet e operatorëve në botë, janë duke implementuar strategji për të rritur të ardhurat mesatare të gjeneruara nga çdo përdorues. Rritja në këtë treg duhet të vijë nga rritja e pasurimit të përvojave nga celulari për klientët. Duke punuar me një rrjet operatori celular lider, në ballë të kësaj kthese strategjike, ne kemi dizajnuar dhe implementuar një program të suksesshëm ndërkombëtar, për të lejuar testim të fortë të koncepteve të shërbimeve, që janë projektuar dhe përzgjedhur më përpara si interesante dhe motivuese për klientët. Ne rekomandojmë përdorimin e qasjes Online Omnibus, për të kapur nevojat kryesore në këtë treg, për shkak të nevojës akute për shpejtësi, përdorimit të materialeve ndjellëse, stimuluese multi-mediale, dhe synimeve të adoptuesve dhe inovatorëve të shpejtë.

"Me cilin prej tyre duhet të futemi në treg?"
Klientit tonë i duhesh të vendoste cilat nga dy kaverat/mbulesat potenciale ishte më e përshtatshme për hedhjen në qarkullim të një DVD. Ne tesuam apelin viziv të të dyja kaverave dhe pyetëm respondentët për ti renditur ato në terma të pëlqyeshmërisë dhe gjithashtu llojin e emocioneve që dy kaverat inspiruan tek ata. Synimi ishte të identifikohej cili kaver inspiroi emocionet që u përputhën më shumë me ato mesazhe që filmi po tentonte të kalonte përgjatë shikuesit. Studimi qartësisht identifikoi fituesin dhe kaveri u përdor në hedhjen në qarkullim të DVD pasuese.