Pasqyrimi i Medias & Markës: Ipsos Connect
OUR SOLUTIONS

Testo përmbajten tënde dhe komunikimet për të përmirësuar dhe Optimizuar përpara hedhjes në treg

Sot ka shumë mënyra për të zhvilluar dhe dorëzuar ekzekutime të ndryshme për të tërhequr dhe influencuar njerëzit, përforcuar ose ndërprerë mënyrën që ata mendojnë rreth dhe zgjedhjes së markave tuaja. Ipsos Connect siguron një game të vlefshme, zgjidhjesh që udhëheqin tregun për të zhvilluar, optimizuar dhe vlerësuar prirjet e krijimtarisë tuaj, përmbajtjes ose fushatave për suksesin në treg.

Konteksti i klientit

Pyetjet e reklamuesve kanë lëvizur përtej “A e bën këtë përparim të madh?” dhe “A është e lidhur me markën time?” në “A do të performojë fushata ime strategjike përgjatë tregjeve”, “A është grepi i përmbajtjes time duke angazhuar audiencat?” dhe “a do të ndërtojë ky komunikim një lidhje emocionale afat-gjatë me markën time?”    

Pavarësisht ndryshimeve, një pyetje mbetet konstante, “A do të ketë një ndikim pozitiv kjo krijimtari në markën time dhe si mund të sigurohem më mirë që e ka kur shkon live në treg?”

Zgjedhjet

Me masat e vleftësuara të suksesit, bashkë me diagnostifikimin e thellë dhe mundësinë për të bërë krahasime me bazën e të dhënave tona të zgjeruara normative, ju do ta dini nëse komunikimet tuaja do ta ndërtojnë markën tuaj, dhe si ta përmirësoni shansin e suksesit përpara hedhjes në treg. Testoni çdo komunikime në çdo media, qoftë ajo në video, përmbajtje e shfaqur ose e brenduar, TV ose celular në një shumëllojshmëri platformash.

Rastet studimore

Një prodhues mallrash konsumatori që lëviz shpejt, zhvilloi një fushatë globale pika prekjesh që ka fituar çmim, që ja doli në promovimin e të gjitha markave të veta thelbësore duke krijuar një lidhje të fortë me grupin e vet thelbësor të shënjestruar. Para lançimit të fushatës, u vleftësua duke përdorur ASI:Connect.