Cookie policy

Ky sit, www.ipsos.com, përdor cookies që na ndihmojnë për t’ju siguruar me një përvojë të mirë kur ju shfletoni Sitin tonë dhe gjithashtu na lejon të përmirësojmë Sitin tonë. Duke vazhduar shfletimin e Sitit, ju bini dakort me përdorimin tone të cookies.

Një cookie është një dosje e vogël shkronjash dhe numrash që ne ruajmë në shfletuesin tuaj ose në hard drive të kompjuterit tuaj, nëse jeni dakort. Cookies përmbajnë informacion që transferohet në hard drive të kompjuterit tuaj.

Ne përdorim cookies e mëposhtëm:

  • Cookies shumë të nevojshme. Këto janë cookies që kërkohen për veprimin e sitit tuaj. Ato përfshijnë, për shembull, cookies që ju mundësojnë të logoheni në zona të sigurta të sitit tonë.
  • Cookies analitikë/të performancës. Këto cookies na lejojnë të njohim dhe numërojmë numrin e vizitorëve në sitin tonë dhe të shohim sesi vizitorët përdorin sitin tonë. Ky cookie na ndihmon të përmirësojmë mënyrën sesi punon websiti ynë.
  • Cookies e funksionalitetit. Këto cookies përdoren për t’ju njohur ju kur ju riktheheni në sitin tonë. Kjo na siguron të personalizojmë përmbajtjen tonë për ju, t’ju përshëndesim me emër dhe t’ju kujtojmë preferencat tuaja.
  • Cookies me objektiva. Këto cookies regjistrojnë vizitën tuaj në sitin tonë, faqet që keni vizituar dhe linqet që ju keni ndjekur. Ne do ta përdorim këtë informacion për ta bërë sitin dhe advertising e shfaqur në të më të përshtatshme për interesin tuaj. Ne gjithashtu mund ta ndajmë këtë informacion me palë të treta për këtë qëllim.

Ju lutem kini parasysh që palët e treta mund gjithashtu të përdorin cookies, mbi të cilat ne nuk kemi kontroll. [Këto cookies me shumë mundësi janë analitike/të performancës cookies ose cookies të objektivave]. Nëse ju nuk doni që ne të përdorim cookies siç e kemi nënvizuar më sipër, ose nëse ndryshoni mendje pas miratimit të përdorimit tonë të cookies, ju mund të fshini dhe bllokoni cookies në këtë sit nga browser juaj. Nëse përdorni browser settings tuaj për të bllokuar të gjitha cookies (duke përfshirë cookiese nevojshëm) pjesë të websitit tonë mund të mos punojnë.