Skip to main content

Etnografia është një teknikë studimi cilësore, e karakterizuar nga shpenzimi i...

Gjatë viteve të fundit, ne kemi parë një përhapje të shpejtë të celularëve...

Welcome to the December edition of Ipsos Update – our monthly selection of research...

Prezencë globale në 89 shtete

Të gjitha shtetet

Në Ipsos, ne jemi pasionantë, kuriozë rreth njerëzve, tregjeve, markave dhe shoqërisë.
Ne e bëjmë botën tonë në ndryshim, më të lehtë dhe më të shpejtë për të lundruar dhe inspiruar klientët që të marrin vendime të zgjuara.

A keni një pyetje për biznesin?

Na kontaktoni

A doni të merrni pjesë në një studim?

Merrni pjesë në një studim