Vlerat

5 vlerat që bashkojnë 16.660 punonjësit e Ipsos

Observimi i këtyre vlerave çdo ditë nënkupton bartjen e një sensi të kulturës tonë te klientët tanë dhe më gjerë në pjesën tjetër të shoqërisë. Ato dëshmojnë bindjet dhe angazhimin tonë, dhe na dallojnë ne.

Values

Këto pesë vlera duhet të inspirojnë të gjithë punonjësit ndërsa eksplorojmë botën.

Ne jemi “Krenarë që jemi Ipsos” sepse ne e respektojmë trashëgiminë tonë.

Proud to be Ipsos

Shkarko Proud to be Ipsos