Rreth nesh

Truchot Didier

Te Ipsos ne jemi pasionantë, kuriozë për njerëzit, tregjet, markat dhe shoqërinë. Ne dorëzojmë informacion dhe analiza që e bëjnë botën tonë komplekse më të lehtë dhe më të shpejtë për të naviguar dhe inspiruar klientët tanë të marrin vendime të zgjuara.

Ne besojmë që puna jonë është e rëndësishme. Siguri, Thjeshtësi, Shpejtësi dhe Substancë, i aplikohen gjithçkaje që ne bëjmë.

Nëpërmjet specializimit, ne i ofrojmë klientëve tanë njohuri të thella unike dhe ekspertizë. Të mësuarit nga përvojat e ndryshme na jep perspektiva dhe na inspiron ti vëmë guximshëm në pikëpyetje gjërat, të jemi krijues.

Duke inkurajuar një kulturë bashkëpunimi dhe kurioziteti, ne tërheqim kalibrin më të lartë të njerëzve që kanë mundësinë dhe dëshirën të influencojnë dhe formësojnë të ardhmen.

“Game Changers” – sllogani ynë – shpreh shkurtimisht ambicien tonë.

Didier Truchot, Ipsos Chairman & Chief Executive Officer

Unikaliteti ynë: një organizatë e specializuar në shumë drejtime

Për tu marrë me çështjet e klientëve të vetë dhe ofruar atyre zgjidhje inovative dhe gjithëpërfshirëse, Ipsos merr një qëndrim që kombinon aftësitë në drejtimet e veta të specializimit.

about-us

Ipsos 4S