Skip to main content

Mirësevini në panelin on line të Ipsos Adria-së !

Applife është aplikacion në pronësi të Ipsos që përdor cellular për studime...

KEY FACTS ABOUT IPSOS ADRIA

Prezencë globale në 89 shtete

Të gjitha shtetet

Në Ipsos, ne jemi pasionantë, kuriozë rreth njerëzve, tregjeve, markave dhe shoqërisë.
Ne e bëjmë botën tonë në ndryshim, më të lehtë dhe më të shpejtë për të lundruar dhe inspiruar klientët që të marrin vendime të zgjuara.

A keni një pyetje për biznesin?

Na kontaktoni

A doni të merrni pjesë në një studim?

Merrni pjesë në një studim