Прекуноќни услуги

Прекуноќни тестирања на увидот, идејата и концептот кои даваат оценка, оптимизација, но и стратешко усогласување.

Зошто?

За да им помогнеме на нашите клиенти да го забрзаат процесот на воведување иновации, но и да ја подобриме неговата успешност.

 

Како?

  • Тестира до 100 увиди или идеи, и до 5 концепти (10 во САД);
  • Ги идентификува победниците и дава насоки за зајакнување на идеите и концептот "Archetype Innovation Profiles";
  • Ги доставува резултатите следното утро, од  Вашето испраќање на материјалот.

Зошто нашето решение е единствено?

  • "Device-agnostic" е пристап кој им овозможува на нашите клиенти, сами да го одберат уредот преку кој ќе учествуваат во нашата анкета;
  • Докажани мерки за успешност врз основа на нашиот "Innovation Success Framework";
  • Вградена оптимизација која ги прави идеите и концептите посилни, и ја зголемува веројатноста дека истите ќе бидат успешни.

Еве што изјавија нашите клиенти  од нашиот прситап тестирајќи „Прекуноќни услуги“:

“Искуството со работата во рок од 24 часа, ја направи реализацијата  магична  и имавме можност да видиме како квалитетот на идеата е стварно зголемен по резултатите од тестот“.

„И со неколку промени во последниот час, реагираа без никаков проблем и ги добивме резултатите  порано од очекуваното.  Успеавме да добиеме се што ни беше потребно. Резултатите од прекуноќното тестирање дадоа клучни информации  за водењето дискусија во фокус групите”.