Skip to main content

Ве покануваме да станете член на Online панел...

На крајот на минатиот месец, The World Justice Project (WJP)...

KEY FACTS ABOUT IPSOS ADRIA

Присутни во 88 земји

Сите држави

Ние во Ипсос сме страствено љубопитни кога се во прашање луѓето и пазарите.
Светот во кој живееме, го правиме лесен и брз за снаоѓање
и ги инспирираме нашите клиенти да носат подобри одлуки.

Дали имате деловен прашалник?

Контактирајте не

Дали сакате да учествувате во истражувањата?

Учествувајте во истражувањата