Работни места

Зачленувањето во Ипсос значи развој на кариера на највисоко ниво, на самиот врв на истражувањето. Со 18000 вработни во 90 пазари, ние сме една од најголемите и најпознатите истражувачки компании.
Како љубопитна и интуитивна личност, како ентузијастички професионалец со страст за стекнување знаење, во Ипсос ќе бидете целосно посветени на изнаоѓање на најдобрите решенија за нашите клиенти.

СОРАБОТНИК ЗА СОБИРАЊЕ ПОДАТОЦИ НА ТЕЛЕФОН – АНКЕТАР (РАБОТА ОД ДОМА)

СОРАБОТНИК ЗА РАБОТА НА ТЕРЕН - АНКЕТАР