Вредности

5 вредности кои ги обединуваат 16,664те вработени во Ипсос

Со секојдневното следење на овие вредности ја пренесуваме истата култура на нашите клиенти како и на остатокот од нашето општество. Тие се одраз на нашите убедувања и посветеност и токму тие нe прават поинакви од другите. 

Вредности

Овие 5 вредности треба да ги инспирираат вработени додека заедно го истражуваме светот.

Ние сме „Горди што сме Ипсос“ бидејќи го цениме нашето наследство.

Proud to be Ipsos

Превземете Proud to be Ipsos