Cookie policy

Deklarata per Cookies/kukis

Ky sajt, www.ipsos.com (“Site”), përdor cookies të cilat na ndihmojnë t'ju ofrojmë një përvojë të mirë kur shfletoni Faqen tonë dhe gjithashtu na lejon ne të përmirësojmë Faqen tonë.

Çfarë është një cookie/kuki?

Një kuki është një skedar i vogël shkronjash dhe numrash që i ruajmë në shfletuesin tuaj ose hard diskun e kompjuterit tuaj, nëse jeni dakord. Cookies përmbajnë informacion që transferohet tek të gjitha te lexuarat nga hard disku i kompjuterit tuaj.

Llojet e cookies/kukis

Cookies e mëposhtme janë përdorur në këtë Sit:

  • Kukis që funksionojnë ose janë shume të nevojshme. Këto janë kukis që kërkohen për funksionimin e Sitit tonë.
  • Kukis te performancës dhe analizës. Këto cookies na lejojnë të njohim dhe të numërojmë numrin e vizitorëve në Faqen tonë dhe të shohim sesa vizitorë përdorin Faqen tonë. Këto kukis na ndihmojnë të përmirësojmë mënyrën se si funksionon faqja jonë e internetit. Ky informacion është marrë edhe nga palë të treta siç tregohet më poshtë për këtë qëllim.
  • Targeting cookies. These cookies record your visit to our Site, the pages you have visited and the links you have followed. We will use this information to make our Site more relevant to your interests. This information is also received by third parties as shown below for this purpose.

Ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me cookies individuale që përdorim dhe qëllimet për të cilat ne i përdorim ato në tabelën më poshtë:

Kukis funksionuese ose strikte të nevojshme

Emri i kukis Çfarë bën kukis? Lloji EPeriudha e skadimit Mund të rivendoset? Siguruesi/marrësi
cookie-te rene dakord Mban mend cookies popup gjendje. Pjesa e parë 100 ditë Jo Ipsos.com
cookie-te versionit te dakordesuar Mban mend cookies popup version. Pjesa e parë 100 ditë Jo Ipsos.com
kategoritë e pranuara të kukive Mban mend kategoritë e kukis popup. Pjesa e parë 100 ditë Jo Ipsos.com
SSESS%{session_id}% Mban mend dokumentin e seancës për të ruajtur të dhënat e qëllimit të seancës. Pjesa e parë 23 Ditë Jo Ipsos.com
__cf_bm__cf_bm Identifikoni dhe zbutni trafikun e automatizuar. Festa e tretë 30 minuta Jo Cloudflare.com

Cookies të performancës dhe analizës

Emri i kukis Çfarë bën kuki? Lloji Periudha e skadimit Mund të rivendoset? Siguruesi/marrësi
_ga Regjistron një ID unike që përdoret për të gjeneruar të dhëna statistikore mbi mënyrën se si vizitori përdor faqen e internetit. Pjesa e parë 13 muaj Po. Ipsos.com, Google
_gat Përdorur nga Google Analytics për të zvogëluar normën e kërkesës. Pjesa e parë 1 Ditë Po. Ipsos.com, Google
_gid Kjo kuki përdoret për të dalluar përdoruesit unike. pjesa e parë 1 Ditë Po. Ipsos.com, Google

Duke synuar biskotat

Emri i kukis Çfarë bën kuki? Lloji Periudha e skadimit Mund të rivendoset? Siguruesi/marrësi
_gclxxxx Kjo është kukit gjurmimi i konvertimit në Google. Ajo na lejon të numërojmë vizitat dhe burimet e trafikut, kështu që mund të masim dhe përmirësojmë performancën e faqes sonë. Pjesa e parë 3 muaj Po. Ipsos.com, Google
_gcl_au Përdoret nëpërmjet Google Analytics për të kuptuar ndërveprimin e përdoruesit me faqen dhe reklamimin. Pjesa e parë 3 muaj Po. Ipsos.com, Google

PleJu lutem vini re se palët e treta gjithashtu mund të përdorin cookies, mbi të cilat ne nuk kemi kontroll, si YouTube për videot e ngulitura ose kur ndjekim ndonjë buton si Facebook, LinkedIn, YouTube, apo Twitter. Këto kukis ka të ngjarë të jenë kukis analitike/të performancës ose cookies targetuese.

Preferencat tuaja

Nëse nuk doni që ne të përdorim cookies siç kemi përshkruar më sipër, ose nëse ndryshoni mendje pasi të keni dhënë pëlqimin për përdorimin tonë të cookies, ju mund të fshini dhe bllokoni cookies në këtë faqe nëpërmjet shfletuesit tuaj. Nëse përdorni rregullimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar të gjitha cookies (duke përfshirë cookies thelbësore) pjesët e faqes sonë të internetit mund të mos funksionojnë.

Ju mund të kontrolloni ruajtjen e cookies dhe të ndryshoni pëlqimin tuaj në çdo kohë duke klikuar këtu.