Skip to main content

Në fund të muajit të kaluar, Projekti i Drejtësisë Botërore (WJP) nxorri...

Etnografia është një teknikë studimi cilësore, e karakterizuar nga shpenzimi i...

KEY FACTS ABOUT IPSOS ADRIA

Prezencë globale në 89 shtete

Të gjitha shtetet

Në Ipsos, ne jemi pasionantë, kuriozë rreth njerëzve, tregjeve, markave dhe shoqërisë.
Ne e bëjmë botën tonë në ndryshim, më të lehtë dhe më të shpejtë për të lundruar dhe inspiruar klientët që të marrin vendime të zgjuara.