Mundësitë në Ipsos

Bashkoju Ipsos dhe bëhu pjesë e një Grupi inovativ, ndërkombëtar që drejton tregjet e veta. Zbulo një Grup të bashkuar nga vlera të forta që ndahen nga të gjithë anëtarët e skuadrës. Ka perspektiva të shumta për rritje nëpërmjet rrugëve të karrierës, trajnimit dhe mundësive ndërkombëtare.

  • Doni të punoni në të gjitha gjuhët?
  • Doni të merrni pjesë në transformimin dixhital të klientit?
  • Doni të ndërtoni një karrierë unike në një grup ambicioz?

Ipsos Career Platform

Vendet e punës | Trajnimi & zhvillimi
Proud to be Ipsos | Mobiliteti
Panelistë | Intervistues | Mystery Shopper

Careers

Proud to be Ipsos

5 vlera që bashkojnë 18,000 punonjësit e IpsosIpsos-Proud-to-be-all-languages

  • Integritet
  • Kuriozitet
  • Bashkëpunim
  • Klienti i pari
  • Shpirti sipërmarrës

Ne jemi “Proud to be Ipsos” sepse ne respektojmë trashëgiminë tonë.


Mobiliteti

Ipsos-mobilityJu do të inkurajoheni të rriteni vazhdimisht brenda pozicionit tuaj për të maksimalizuar potencialin tuaj duke u angazhuar dhe punuar përkundrejt qëllimeve të korporatës dhe atyre profesionale. Kurdoherë që të jetë e mundur ju do të promovoheni nga brenda, dhe përkrahni mundësitë për transferta të brendshme përmes specializimeve dhe sektorëve të biznesit brenda rajonit, ose në zyrat e Ipsos kudo në botë. Ju do të keni mundësi të ndërtoni një bazë të fortë njohurish ndërkohë që fitoni themelet e rritjes në karrierë.


Panelistë

Ipsos-become-a-panelist

I kuq ose blu, çfarë ngjyre shkon më shumë? Një kukull që përqafohet, sa vlen? Si mendon se mund të përmirësohet komuniteti juaj? Një produkt i ri, a është më i mire se ato që janë tashmë në treg? Një reklamim, si mendoni se duhet të duket? Çfarë mendimi keni për politikën?

Cilat janë përfitimet e të bërit pjesë?

Të qënit anëtar i panelit të Ipsos do t’ju japë mundësinë të shprehni opinionin tuaj, kritikat dhe sugjerimet duke kryer anketa dhe testuar produkte. Ju do të keni mundësi të ndikoni në vendimet që merren në lidhje me ju, për të formësuar produktet dhe shërbimet që ju përdorni çdo ditë, duke dhënë opinione të vlefshme mbi çështje që janë të rëndësishme për ju.

Si mund të bëheni një anëtar i panelit tonë?

Është e lehtë! Nëse jeni të interesuar në shprehjen e opinioneve tuaja dhe bërjen e një ndryshimi, thjesht na contact us tani.

Zbulo I-view platform.


Intervistues

Become an interviewer

Nëse je konfident dhe të pëlqen të takohesh me njerëz, bashkoju panelit tonë të intervistuesve të studimit të tregut ku ju mund të gëzoni një varietet punësh interesante. Si një intervistues ballë për ballë ju do të kryeni anketa për llogari të shumë klientëve të ndryshëm duke përfshirë qeverinë vendore dhe qendrore, median, dhe një gamë të gjerë kompanish dhe bamirësish. Një numër i madh i këtyre anketave zhvillohen ballë-për-ballë nga një intervistues i Studimit të Tregut në rrugë ose në shtëpitë e njerëzve.

BASHKËPUNIM I MBLEDHJES SË TË DHËNAVE TELEFONIKE – INTERVISTUES (PUNË NGA SHTËPIJA)
BASHKËPUNIM NË TEREN  – INTERVISTUES

Contact us.


Mystery shopper

Ipsos Mystery Shopper

Të gjitha mystery shopping tonë plotësohen nga konsumatorët që kanë kaluar akreditimin tone të mystery shopper dhe që janë shumë të kualifikuar dhe të përgatitur të kryejnë detyrën e përshtatshme.

Bashkohu me I-view platformën tonë.