Komunitetet

Komunitetet sigurojnë ambiente bashkëpunuese për markat që ndërveprojnë me njerëzit, në kohë reale. Ato ju ndihmojnë ju që të ndërtoni njohuri, nxisin inovacionin dhe fitojnë influencë duke aksesuar lidhjen me audiencat e etura për të siguruar të dhëna që do të kenë një impakt.

Për çfarë?

Shtysa e angazhimit tonë i qaset një ambienti të edukuar, të qetë, ku anëtarët e komunitetit flasin çiltërsisht dhe hapur, duke udhëhequr rrugën për kuptimin në thellësi të konsumatorëve dhe depërtimin e zbulimeve që bëhen.

Komunitetet tona mund të përdoren për:

  • Kuptime themelore
  • Bashkë-krijim dhe ideim
  • Rrugës drejt blerjes
  • Testim produkti
  • Analizë Trendi
  • Nevojat e pakapura të konsumatorit

Si funksionon?

Komunitetet Ipsos janë aparate agnostikë dhe të fuqizuara nga një platformë e patentuar që punon me teknologjinë më të fundit online. Duke përdorur për avantazh maksimal një gamë të fortë mjetesh kërkimi cilësore dhe sasiore, ato mund të vlerësohen me kujdes për të kapur objektivat specifike të studimit.

Pse zgjedhja jonë është unike?

Integrimi është në zemër të qasjes tonë, si brenda Ipsos dhe në partneritet me organizatat e klientëve tanë.

  • Përvojë kërkimi: Qasja jonë lidh studimin për komunitetin me vertikale më të gjera, struktura dhe metodologji për të siguruar lidhjen ndërmjet burimeve të ndryshme të të dhënave dhe palëve të interesuara.
  • Qasja angazhuese: Ne besojmë se një komunitet i suksesshëm qëndron mbi parimet e integrimit dhe angazhimit social me teknika të provuara studimi, për të krijuar një vlerë të qartë propozimi për respondentët dhe klientët.
  • Platforma Inovative: Platforma e komunitetit tonë kombinon mjetet e studimit më të mira dhe karakteristikat me një interface të dizajnuar për angazhim optimal.
  • Zgjidhje fleksibël: Klientët mund të zgjedhin nga zgjedhjet e shumta të bazuara në qëllimin dhe objektivat e biznesit, nga studimet ad-hoc, në ato me valë të gjata, dhe implementimi krijues i krediteve të studimit.

Shpejtësi dhe thjeshtësi: Ne veprojmë si një zgjatim i skuadrave të klientëve tanë dhe krenohemi me të qenit partnerë të vërtetë dhe këshilltarë të besueshëm, duke siguruar shërbim të ruajtur dhe zgjidhje me shpejtësi dhe thjeshtësi.