Përzgjedhja e fituesve për lojën shpërblyese

Pjesëmarrës të nderuar në këtë video mund të ndiqni drejtpërdrejtë tërheqjen e fituesve për lojën shpërblyese të organizuar në kuadër të projektit BRAND dhe MEDIA PULS.

Publikimi i fituesve do të bëhet menjëherë pas tërheqjes dhe emrat e fituesve do të mund t'i shihni ne faqen zyrtare te Ipsos Kosovës ne Facebook dhe ne ueb-in e kompanisë http://ipsos-ks.com.

Video:

https://www.facebook.com/Ipsos.Kosova/videos/2161328184195889/

Shkarko