Pyetjet e bëra më shpesh

FAQ

Çfarë është on-line paneli Ipsos Adria?

Ipsos Adria on-line paneli përbëhet nga disa mijëra njerëz të cilët ndajnë mendimet e tyre mbi tema të ndryshme.

Anëtarët tanë me plotësimin e pyetësorëve marrin pjesë në formësimin e produkteve dhe shërbimeve që i përdorim cdo ditë. Shumë panelistë shohin ide të reja, apo testojnë produkte dhe shërbime të reja para se të njejtat të bëhen në dispozicion për publikun.

Nëse bëheni anëtar i on-line panelit të Ipsos Adrias, herë pas here në e-mail adresën tuaj do të Ju dërgojmë thirje për plotësimin e pyetësorëve në formë elektronike.

Pse të bëhem anëtar i panelit on-line të Ipsos Adria?

Si anëtar i panelit tonë, ajo do të Ju mundesoj të jeni ndër të parët për t'u informuar në lidhje me trendet e reja, është e mundur që të:

  • Fitoni një kupon të tregjeve të ndryshme nga disa markete të mëdha / dyqane.
  • Fitoni rimbushje në fakturën tuaj të para-paguesit për telefonin celular.
  • Kupon per  rimbushje për karburant nga stacionet e karburantit Makpetrol.
  • Rekomandoni miqtë tuaj të cilët do të donin të bëhen anëtarë të panelit on line.

Sa shpesh marrë pjesë në hulumtimet on line?

Në këtë çështje ne nuk mund të ju japin një përgjigje të saktë.

Gjithcka varet nga gjinia Juaj ,mosha,vendbanimi....

Ipsos Adria do t'Ju kontaktoj në qoftë se profili Juaj korrespodon me kriteret e dhëna për hulimtimin të cilin e kryejmë.

Në çfarë mënyre fitoj pikë?

Pikët i fitoni me plotësimin e pyetësorëve, për të cilat Ju dërgojmë ftesë për pjesëmarrje në e-mail adresën Tuaj.

Fitoni 100 pikë gjatë regjistrimit dhe plotësimit të pyetësorit në bazë të regrutacionit.

Numri i pikëve që ju do t'i fitoni varet nga disa faktorë, duke përfshirë gjatësinë (kohëzgjatja) e pyetësorit.

Pikat tuaja do të depozitohen në llogarinë tuaj, në të cilat ju mund të hyni në çdo kohë. Shuma minimale që ju mund të zëvendësoni për ndonjë prej shpërblimeve është 200 pikë.

Kam miq të cilët janë të interesuar për t'u bashkuar me panelin on-line.

Si ti paraqes?

Nëse keni miq të cilët janë të interesuar të bashkohen në panelin tonë on-line , ju mund ti rekomandoni nëpërmes opsionit "Tregoji një miku" e cila është pjesë e profilit tuaj të përdoruesit.

Ju mund të raportoni numër të pakufizuar të miqve.

Sistem pikësh

Siç është përmendur tashmë, pikë fitoni në disa mënyra.

Një pikë është e barabartë me një denarë.

Në varësi të disa faktorëve, si p.sh.. Gjatësia (kohëzgjatja) e pyetësorit përcakton se sa shumë pikë fitoni për plotësimin e pyetësorit.Ajo do t'Ju theksohet gjatë çdo thirje për pjesëmarrje në hulumtim.

Pas plotësimit me sukses të pyetësorit ,pikët Tuaja do të deponohen në fakturën Tuaj të përdorimit.

Pikët e fituara në çdo moment mund t'i zëvendësoni me ndonjë nga shpërblimet e ofruara në kuadër të profilit tuaj të përdoruesit.