Shërbimet Overnight

Testimi Overnight i njohurive, idetë dhe konceptet që japin vlerësim, optimizim dhe grupim strategjik.

Për çfarë?

Për të ndihmuar klientët tanë të përshpejtojnë inovacionin dhe përmirësojnë normat e inovacionit të suksesit të tyre.

Si funksionon?

  • Teston deri në 100 njohuri ose ide dhe deri në 5 koncepte (10 në SHBA)
  • Identifikon fituesit, siguron drejtim për krijimin e ideve dhe koncepteve më të forta, dhe jep profile Arketipe Inovacioni
  • Jep rezultate në mëngjesin pasi ju dërgoni stimulin tuaj

Pse zgjedhja jonë është unike?

  • Një qasje me aparat-agnostik që i lejon konsumatorët të zgjedhin cili aparat do ti përgjigjet studimeve tona në…
  • Masa të provuara të suksesit bazuar në Kornizën tonë Inovative të Suksesit
  • Built-in optimization, që i bën idetë dhe konceptet më të forta dhe më të prirura për të pasur sukses.

Ja çfarë klientët tanë kanë për të thënë rreth qasjes së testimit overnight:

“Kthimi i plotë 24-orësh vërtet shtoi diçka magjike në eksperiencën tonë dhe ne mund të shohim cilësinë e ideve që vërtet lartësohen pas rezultateve të testit.“

“Edhe me disa ndryshime të minutës së fundit, punoi shumë mirë dhe ne morrëm raporte edhe më shpejt seç prisnim. Ne patëm mundësi të merrnim gjithçka që kishim nevojë. Rrezultatet nga overnights ishin thelbësore në drejtimin e asaj se çfarë u diskutua në fokus grupe.”