Vendet e lira profesionale të punës

Ti bashkohesh Ipsos do të thotë të zhvillosh karrierën tënde në krye të rreshtit të parë të studimeve. Me 18,000 njerëz të punësuar në 90 tregje, ne jemi një nga kompanitë më të mëdha dhe më të njohura të studimeve.

Si një individ kurioz dhe me intuitë, një professionist entuziast me një pasion për të krijuar njohuri, te Ipsos ju do të jeni plotësisht të dedikuar për të gjetur zgjidhjet më të mira për klientët tanë.