Вработување

Соединувајќи се кон Ипсос, Вашата кариера ќе се развива на врвното ниво во истражувачката дејност. Со 18,000 вработени во 90 пазари, ние сме најголемата и најпозната компанија за истражувањa!

Како љубопитна и интуитивна личност, професионалец со ентузијазам и желба за создавање знаење, во Ипсос ќе бидете комплетно посветени на проаоѓањето на најдобрите решенија за нашите клиенти.