Aparati Agnostik

Një numër në rritje respondentësh përpiqen ti kryejnë anketat duke përdorur një aparat lëvizës (smartfona, tableta dhe laptopë).

Për çfarë?

Vë respondentin të parin dhe e bën anketën tuaj që ti rezistojë të ardhmes duke lejuar respondentët ta aksesojnë atë në aparatin që duan me zgjedhjet unike të Ipsos Device Agnostic.

Ipsos është nga më të mirët në industri për tu sjellë anketa Device Agnostic dhe përfitimet e tyre kyçe që vijnë rrotull cilësisë së të dhënave:

  • Angazhim më i mirë i respondentëve
  • Rrit përfaqësimin e kampionimit
  • Përmirëson fizibilitetin/qëndrueshmërinë
  • Më lehtë i gjen objektivat e vështira për tu arritur
  • Cilësi më e madhe e të dhënave
  • Shpejtësi (lidhje me overnight solutions dhe I-Instant)

Si funksionon?

Për ti bërë studimet tuaja të disponueshme te respondentët e lëvizshëm, Ipsos përdor fillimisht një qasje lëvizëse dizajni, si shtylla kurrizore e ofertës tonë të device agnostic. Angazhohet dizajni i studimit reagues të Ipsos që i lejon respondentët të kenë një përvojë optimale shikimi kur kryejnë anketa, në aparatet që preferojnë. Interface është user-friendly dhe navigimi është fluid, që gjithashtu ndihmon në heqjen e pyetjeve pa përgjigje duke reduktuar braktisjet. Funksionalitet, thjeshtësi, mundësitë e hyrjes janë principet qeverisëse.

Pse zgjedhja jonë është unike?

Falë Dizejnuesit të Pyetësorit tonë, studiuesit tanë mund të krijojnë pyetësorin tuaj në moment, dhe t’ju tregojnë si do të duket përvoja e respondentëve.