Vendet e punës

Të bashkohesh me Ipsos do të thotë të zhvillosh një karrierë në nivelin më të lartë, në avantazhin e kërkimit. Me 18,000 punonjës në 90 tregje, ne jemi një nga kompanitë kërkimore më të mëdha dhe më të njohura.
Si një person kurioz dhe intuitiv, si një profesionist entuziast me pasion për të përvetësuar njohuri, në Ipsos do të jeni plotësisht të përkushtuar për të gjetur zgjidhjet më të mira për klientët tanë.

BASHKËPUNIM I MBLEDHJES SË TË DHËNAVE TELEFONIKE – INTERVISTUES (PUNË NGA SHTËPIJA)
BASHKËPUNIM NË TEREN  – INTERVISTUES